Höstens resa gick som vanligt till Grand Cru-odlare och hus i hjärtat av Champagne.

Det blev en fantastisk resa med glada resenärer, mycket champagne och god mat. Nu planerar vi nästa resa som går av stapeln 10-14 juli 2024. Antalet platser är begränsat till 6 personer vilket gör att ni får mer tid och gemenskap med hus och odlare, en helt unik och personlig upplevelse helt enkelt. Hör av er om ni är intresserade av att följa med.

I sommarens resa ingår:

Fyra övernattningar I direkt anslutning till en champagneodlare i grand cru byn Aÿ bor vi i ett eget hus. Frukost är inkluderad alla dagar.

Två timmar Champagneskola På Institut International des Vins de Champagne med fokus på kunskap och provsmakning (normalt för yrkesverksamma som vill berika sin kunskap).

Högklassig provning på ett av de finaste husen i hela Champagne Inkluderar visning och besök i Le Caveau Amour och la Vinothèque, provsmakning av exklusiva champagner och en trerätters lunch på slottet som inkluderar champagner i världsklass. 

5-6 privata provningar hos toppodlare I Grand Cru och Premier Cru byarna Aÿ, Ambonnay, Bouzy, Cramant, Mareuil-sur-Aÿ mfl. Inkluderar även besök i odlarnas ”cave” (3-4 av odlarna).

En hemma-hos-lunch Hos grand cru odlare med klassisk fransk husmanskost. Givetvis med deras delikata champagner.

Luncher på restaurang Lunch inklusive champagne på genuina, generösa restauranger med traditionella rätter.

Välkomstmiddag i boendet

Tre två – trerätters middagar inklusive champagne Tre gourmetmiddagar på högklassiga restauranger i Aÿ och Epernay.

Kontakta oss för mer information.