Häng med!

Att få visa upp det vi tycker är allra bäst med både Champagne och Frankrike är det vi brinner mest för. Tillsammans med oss får våra gäster en genuin och speciell känsla för Champagne, den ädla drycken, dess goda mat och fantastiska människor.

Upplägget

Alla gäster tar sig ner till den lilla byn Aÿ-Champagne på egen hand. Beroende på om det är en mindre privat grupp som vill resa ner eller en större grupp ordnar vi med boende, restauranger och givetvis alla provningar.

Hemma hos

Fokus ligger på att förmedla den genuina hemma hos känslan och den franska kulturen. Därför besöker vi främst mindre odlare där jorden gått i arv under generationer. Vi besöker inte de multinationella företagen som producerar miljoner flaskor. Däremot kan vi hjälpa er att boka ett besök innan eller efter resan.

Logistik

Att ta sig ner till Aÿ-Champagne är enkelt.
Det går utmärkt att köra bil, vilket underlättar eventuella inköp. Det går även bra att ta flyget till CdG och vidare med tåg till Reims och slutligen Aÿ.

 

Vi ses!